Мартеници с кауза 2022 Преводи Арте.ДокЗа трета поредна година, ние от агенция за преводи Арте.Док с радост се включваме в благотворителната кампания "Мартеници с кауза".
Кампанията се организира от Фолклорен танцов клуб "Еньовче" и "Подари Любов".

Събраните средства от продажбата на мартениците ще бъдат дарени на отделението по Детска хирургия в МБАЛ ”Св. Анна” АД, гр. Варна. Отделението има нужда от закупуването на лазерна система FIRE-XEL, която ще направи възможно извършването на минимално инвазивни оперативни намеси.

Можете да се включите в кампанията като закупите мартеничка от нашите офиси в гр. София, или като подкрепите кампанията на фейсбук страницата на организaторите тук - https://www.facebook.com/podari.lubov.2020
Мартениците са ръчно изработени от танцьори и приятели на ФТК „Еньовче“ и са от дърво и вълнена нишка. И тази година, организаторите са направили различни модели мартенички с традиционни мотиви - делва, мома, гривна с шевица и др.

Агенция Арте.Док ЕООД е гарант, че сумата от закупените в офисите ни мартенички ще бъде преведена към организаторите.

Може да направите едно дете щастливо не чрез нещо грандиозно, а чрез малък жест. "Колкото повече, толкова повече" - Мечо Пух

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация