Представители на Arte.doc взеха участие в двудневната конференция, организирана от DigiTex на 6 и 7 октомври 2011 в ИЕЦ София.

Лекторите, представители на водещи фирми и специалисти с богат опит в областта, изложиха практични и креативни решения за компаниите, свързани с възможности за маркетинг и популяризиране, както и увеличаване на продажбите и приходите с помощта на дигиталните технологии и уеб инструментите.

Част от темите бяха:
  • Ключът към вашия онлайн успех
  • Успешният уеб дизайн
  • Прозурматорите - новите потребители в мрежата и как те ще увеличат печалбите ви?
  • Маркетинг на харесването - как да бъдем различни в общуването онлайн?
  • Mобилен маркетинг: Как да използвате силата на малкия екран?

За повече информация: http://digitex.bg

Надяваме се наученото да бъде приложено на практика с цел удовлетворяване на по-високите изисквания от страна на нашите клиенти, използващи в по-голяма степен мобилните технологии.

Корпоративната социална отговорност е философия за отношението на бизнеса към обществото. Нашата концепция е да интегрираме в работата си дейности по опазване на околната среда, подкрепа на българското образование и култура, както и социални инициативи. Ние се ангажираме към обществото, като разширяваме кръга на нашите ангажименти извън икономическите функции и включваме обществени дейности.
Социалната отговорност на Агенция Arte.doc е на няколко нива. С поглед към вътрешната среда на компанията ние заставаме зад безопасни и здравословни условия на труд, разкриване на нови работни места, развитие на персонала чрез различни обучения, както и програми за подготовка и повишаване на квалификацията.
Социалната ни отговорност с обществена насоченост се простира в областите на екополитиката, подкрепата на българското изкуство, както и в сферата на образованието и младите таланти на България.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация