Търсене

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Втори април е Световният ден за информираност за аутизма. За поредна година ние от Арте.Док ще подкрепим благотворителна кауза за помощ на хора с аутизъм.

Тази година се включваме в каузата „Аз Помагам“, организирана от сдружение „Аутизъм Днес“, с подкрепата на BNI Bulgaria DIAMOND. Кампанията цели събиране на средства за продължаването на строежите на три нови центъра за висококвалифицирана терапевтична помощ на деца с аутизъм – в Бургас, Враца, и втори такъв център в София. Днес има само два действащи центъра, които се намират в София и Плевен.

Подкрепата става чрез закупуването на тениски „Аз Помагам“ от сайта www.autismtoday-bg.eu или от страницата на сдружението във Facebook.
Средствата, събрани от продажбата на тениските, ще помогнат за изграждането на трите нови терапевтични центъра и ще помогнат на повече деца с аутизъм да получат грижата, от която се нуждаят.

Присъединете се към нас и помогнете и вие да улесним живота на децата с аутизъм и на техните родители!

* Повече за другите ни социални кампании можете да прочетете тук.

Аз помагам тениска в подкрепа на деца с аутизъм
Публикувана на 29 Март 2021 Посещения: 165