На 12.07.2012 г. Агенция за преводи Arte.doc проведе турнир по боулинг, в който взеха участие представители на всички офиси на фирмата. Участниците бяха предварително нахъсани не само заради желанието си да спечелят медалите, а и от обещанието на ръководството да застане на мястото на кеглите, ако някой успее с един удар да събори всичките 10 кегли, т.е. да постигне т. нар. „страйк".

С радост съобщаваме, че нямаше нито един счупен нокът или контузия при хвърлянето на топките. Наред с безспорни таланти като колегите от отдел ИКТ изпъкнаха и неподозираните надежди Вера, Поли и Еми от офиса на бул. „Ал. Стамболийски". Класирането е ясно: дамите „оставиха" колегата Шади да грабне златото, чиито топки все пак бяха най-бързи и яростни, но среброто стана притежание на Вера и Сави от офиса на бул."Ал. Стамболийски" 87. Концентрация, сила и сръчност показаха и колегите от офиса на бул. „В. Левски" и от отдел „Счетоводство".

Любопитно е да се отбележи, че този до неотдавна почти „екзотичен" за нас спорт, практикуван предимно от туристи и чужденци, вече става все по-популярен сред млади и по-възрастни. Защото боулингът може да бъде не само семейно хоби или начин за забавно прекарване на времето с приятели. Много фирми вече провеждат турнири в боулинг залата като средство за тийм билдинг.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация