Служители на Arte.doc участваха в дискусия на тема „Образът на България пред света", организирана от сп. „Мениджър". Идеята за разговора бе той да бъде естествено продължение на националния форум под същия надслов, който се проведе през 2011 година. Дискусията събра на едно място представители на изкуството, културата, бизнеса и рекламата, които заедно търсиха отговори на въпроса кои са нещата, с които се гордеем като българи и как може да ги разкажем по нов начин. Какви трябва да бъдат новите млади, които да представят България пред света, беше още една от обсъдените теми.

Главните участници в дискусията бяха Борислав Чучков (продуцент на филма „Тилт"), Евгения Пеева (изпълнителен директор на „Заедно в час"), Елена Маринова (президент на „Мусала Софт"), Красен Кюркчиев (изпълнителен директор на „Фикосота Синтез"), Любомир Аламанов (съсобственик на APRA Porter Novelli), Милена Фучеджиева (писателка, сценарист на „Седем часа разлика"), Михаил Заимов (изследовател и подводен фотограф), както и Тодор Желязков (изпълнителен директор на „Елтрак"). Водещ на дискусията беше Радослав Бимбалов, собственик на рекламна агенция The Smarts.

Гости на събитието бяха партньори на изданието от рекламните и бизнес среди, както представители на различни медии. Като участник в „Зеления кръг на българските компании" и агенция за преводи Arte.doc се включи във форума.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация