Търсене

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече
Фондация За доброто - благотворителна кампания
Като част от нашата социална ангажираност, през месец април 2021 година, ние от агенция за преводи Арте.Док избрахме да подкрепим фондация „За Доброто“.

Фондация „За Доброто“ събира средства за подпомагане на деца, които са изгубили родителите си (медици и учители, работели на първа линия за борбата с Covid-19), предоставяйки им стипендии на месечна база.
От създаването си, фондацията подкрепя и проекти, целящи подобряването на детското здравеопазване в страната и кампании, които да помогнат със справянето с кризата от коронавируса.

Ние избрахме да ги подкрепим с това, което вършим най-добре – преведохме от български на английски техния етичен кодекс, инструкции и отчетност на дарителски кампании, правила и др., отказвайки се от печалба, в полза на тяхната благородна кауза.

Присъединете се към нас и помогнете и вие. Прочетете как може да се включите в благотворителните кампании на фондацията на нейната фейсбук страница тук.

Повече за други благотворителни каузи, които подкрепяме, можете да прочетете в страницата ни за нашата Социална политика.
Публикувана на 21 Април 2021 Посещения: 141