Следвайки нашата политика на социална отговорност, през 2019 година, ние от Арте.Док продължихме активно да подкрепяме благотворителни инициативи и да помагаме на различни каузи. Ето и някои от тях:

В началото на годината подарихме едногодишен абонамент за storytel на нашите приятели Вера и Симона, които са инвалиди. Програмата storytel представлява онлайн библиотека за аудио-книги, с която достъпа до множество творби се случва лесно през телефона.

За бабин ден, Арте.Док направи дарение, с което да се закупи монитор за родилки във Втора Специализирана АГ болница "Шейново".

Март месец белязахме, чрез участие в инициативата на фондация "Живот със Синдром на Даун", закупувайки шарени чорапи "Аз приемам" за целия ни екип. На 21-ви март, международния ден на хората със Синдром на Даун, хора по цял свят обуват шарени чорапи, за да покажат, че светът е шарен и че хората с Даун също заслужават щастлив и достовн живот.

Следващата благотворителна кауза, в която се включихме, беше Angel Baby "Чувалче с кауза". Целта на инициативата е да се подменят всички стари спални чувалчета в родилните отделения с нови, безопасни такива.

Юни месец съчетахме полезното с приятното, организирайки боулинг турнир в подкрепа на инициативата "Черно море, свободно от пластмаса".

А през юли месец дадохме начало на новата ни постоянна благотворителна инициатива - кампанията "Дари превод за болно дете - помогни на една мечта за по-добър живот да се сбъдне". Можете да направите своето дарение в ншите специални бурканчета в офисите ни в град София, а събраните средства се използват за преводи на медицински документи на деца, които се нуждаят от лечение в чужбина.

През цлата 2019 година, екипът на Арте.Док продължи да подкрепя кампанията "Жълти стотинки", както и кампанията за ранна превенция на диабета в училище, участвайки като доброволци и дарители.

Благодарим на целия колектив и на всички, които се включиха активно в тези каузи и така помогнаха да направим тази година, а и следвашите, по-добри!

Благотворителни каузи през 2019 година Арте.Док

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация