Агенция за превод и легализация Arte.doc ще отбележи Международния ден на преводача – 30-ти септември, като се включи в подкрепата на една благородна кауза. Екипът на агенцията, нейни преводачи, колеги и съмишленици ще посветят този ден на Фондацията за подпомагане на деца с увреждания I Can Too и ще съберат средства за Центъра за деца с аутизъм, който фондацията строи в гр. Пловдив. На 30-ти септември от 15:00 до 19:00 часа пред офиса на Arte.doc на ул. Ал. Жендов 6 ще се състои благотворителна разпродажба на артикули с логото на фондацията. Събраните средства ще бъдат предоставени за проекта.

Всеки, който желае да подкрепи благородната кауза, е поканен да се включи в събитието. Гостите ще имат възможност да се запознаят с целите и проектите на фондацията и да я подкрепят, закупувайки различни аксесоари – тениски, гривни, значки, картички и много други артикули. Събитието ще се проведе на фона на музика от артисти, подкрепящи каузата, и чаша вино за отбелязване на празника. Закупилите тениски и артикули ще бъдат заснети от фотограф и снимките им ще бъдат качени на сайтовете на Arte.doc и I can too.

Всички служители на Агенция Arte.doc ще изразят своята съпричастност, закупувайки тениски с логото на фондацията.

I Can Too (И аз мога) е фондация за подпомагане и интегриране на деца в нужда в обществото, създадена през 2006 г. като частна инициатива. Фондацията съществува на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездна подкрепата на хора от различни сфери на изкуството, бизнеса, медиите, както и на правителствени и неправителствени организации.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация