Агенция за преводи и легализация arte.doc се присъедини към организираната за поредна година от фондация „Идея в действие“ инициатива под наслов „От календар — ДАР“, чиято цел е да бъдат събрани календари за настоящата 2014 г., които да бъдат дарени на домове за възрастни хора.

По този начин ще зарадваме хората в напреднала възраст и ще им покажем, че не са забравени и не са сами. Този на пръв поглед скромен жест със сигурност ще ги зарадва, тъй като подаряването на календарите е израз на нашето внимание, обич и загриженост. Освен това хората на тази възраст са свикнали да използват хартиени календари и несъмнено ще имат полза от тях.
В рамките на инициативата всеки от вас можеше да остави календар от всякакъв формат и размер в някой от нашите офиси и по този начин да даде своя принос за благородната кауза. Нашите служители също се включиха активно в инициативата и предоставиха календари.
Благодарим ви за проявения интерес и нека бъдем удовлетворени, че ще доставим радостни преживявания на възрастните хора!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация