Агенция за преводи и легализация Аrte.doc предоставя 5 билета за организирания с наше съдействие благотворителен концерт „Здрав дух в здраво тяло", посветен на борбата с хранителните разстройства, който ще състои на 28 април от 17,30 ч. в зала Модерен театър София.

Организаторът на проявата — Асоциацията на студентите-медици в България — клон София, цели да насочи общественото внимание към нарастващия проблем с хранителните разстройства, да призове за толерантност и оказване на подкрепа на страдащи от заболявания като анорексия, булимия и др. Събраните средства ще бъдат предоставени на Центъра за лечение на хранителни разстройства към болница Токуда.

Утвърдени специалисти в областта на хранителните разстройства ще направят кратки презентации по проблема. След лекционната част ще бъде изнесен благотворителен концерт под наслов „Здрав дух в здраво тяло". В него наред с млади таланти ще участват и изявени изпълнители като Нети, Кристо, Нели Петкова и др.

За да участвате в жребия, просто харесайте или споделете публикацията от нашата страница във Facebook. Билетите се намират в офис „Мария Луиза" и спечелилите ги ще трябва да дойдат между 8.30 и 18.30 ч. в работен ден да си ги вземат.

Пожелаваме късмет на всички!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация