В своята дейност винаги сме се стремили да подпомагаме бъдещата социална и професионална реализация на младите хора. От своя страна те получават възможност да почерпят от опита ни на професионалисти в областта на преводаческите услуги. А за нас е удоволствие да станем доброволни бизнес консултанти и да почерпим иновационни и свежи идеи от мотивирани млади хора.

В изпълнение на социалната си политика Агенция за преводи и легализация Arte.doc допринесе за успешното провеждане на поредното издание на инициатива „Мениджър за един ден", която печели все по-голяма популярност сред младите хора. У нас тя се провежда под патронажа на Джуниър Ачийвмънт България. Всяка година в нея се включват младежи от над 100 държави по света.

Нашите офиси на бул. „Мария Луиза", бул. „Александър Стамболийски" и ул. „Александър Жендов" бяха любезни домакини на ученичките Александра Джоджева, Галя Дерама и Галина Тотева. В течение на един пълен работен ден се постарахме да им предадем своите знания и опит в областта на превода и легализацията на различни документи и да ги запознаем с основни правила и изисквания в тази област.

Освен че проявиха подчертан интерес към организацията на работния процес във фирмата, момичетата демонстрираха завидни за възрастта си чуждоезикови умения и организаторски способности. За нас пък беше истинско удоволствие да обучаваме такива любознателни и амбициозни млади хора. А най-голямото ни удовлетворение би било не след дълго Александра, Галя и Галина да се насочат към преводаческата професия и да постигнат пълноценна реализация на това поприще.

В края на деня връчихме на трите ученички специален „Сертификат за постижение" с пожелание един ден да станат истински мениджъри. И винаги да помнят, че първите си стъпки към професионална и социална реализация са направили именно в Агенция за преводи и легализация Arte.doc.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация