Обявената от Агенция за преводи и легализация Arte.doc „Стажантска програма — 2012" получи широк отзвук и интересът към нея сред младите хора, желаещи да повишат своите знания и да направят първи стъпки в областта на професионалния превод, беше много голям.

Създадената за целта комисия от преводачи, редактори и мениджъри на проекти внимателно прегледа представените кандидатури и избра 9 участници, които бяха допуснати до втори кръг. В рамките на този кръг на всеки от тях беше предоставен пробен текст за превод с цел проверка на знанията по езика на оригинала и на целевия език, въз основа на която бяха избрани следните кандидати:

  • Александрина Иванова
  • Емануела Христова
  • Ивайла Христова

Поздравяваме ги за успешното представяне и им пожелаваме ползотворна и успешна работа при нас.

Нека останалите не губят надежда и не спират да усъвършенстват и развиват своите познания и умения и да преследват набелязаните цели, които сме убедени, че ще успеят да постигнат, защото имат качества и потенциал да го направят.

Следете новините тук или на нашата страница във Facebook и се информирайте своевременно за предлаганите от нас продукти, услуги и възможности за професионално развитие.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация