Целта на нашата най-нова кампания под наименованието „Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията" е да ви запознаем с всички аспекти на процеса на легализация на документи и да ви помогнем да вземете информирано решение, което ще ви спести време и средства.

В поредица клипове, качени в нашия youtube канал на следния адрес, ще ви разясним изискванията на Консулски отдел към МВнР и ще ви информираме за видовете документи, които подлежат на легализация, както и за възможностите, които ви предоставя легализираният документ. След легализацията ще разполагате с документи, които са валидни в цял свят и които можете да използвате например при кандидатстване в учебно заведение, постъпване на работа, сключване на брак и т.н.

Ако все още имате въпроси във връзка с легализацията — свържете се с нас или заповядайте в наш офис за експертна консултация. А ако вече сте решили какви документи искате да легализирате, просто направете своята поръчка в някоя от нашите приемни. Можете да разчитате на нашия професионализъм!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация