За нас е чест и удоволствие да бъдем партньор на образователния проект Meeting Diversity („Единство в различията“) за България, който се организира от AIESEC — най-голямата международна студентска организация, и се провежда в много страни по света.

Това е глобално и социално ориентиран проект, който дава възможност на ученици от 9-ти до 12-ти клас да развиват и затвърждават своите основни умения, да се учат да работят в екип, да откриват своите интереси, да изучават английски език. Ключовото послание на проекта е учениците да опознават и разбират културните различия чрез игри, дебати и работни семинари, водени от чуждестранни стажанти и студенти, които предават на участниците своите знания и умения.

На територията на страната събития по проекта ще се проведат в София, Варна, Велико Търново, Свищов, Пловдив и Благоевград. Ползите за учениците са безспорни — всички са доволни и всяка среща в рамките на проекта е чакана с огромно нетърпение. Радваме се, че помагаме за реализацията на този вече утвърден в световен мащаб проект, и се надяваме участието на младите хора в него да им донесе истинско удовлетворение.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация