Търсене

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече

Как да преведа и легализирам диплома за средно образование?

Стъпките за превод и легализация на диплома за средно образование. Повече информация за този и други казуси, можете да намерите в нашия блог (БЛОГ -> ПОЛЕЗНИ СТАТИИ).

Как се легализира свидетелство за съдимост?

Искате да научите какви са стъпките за легализация на свидетелство за съдимост? Този клип е от кампанията ни "Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията" и цели да повиши потребителските знания на клиентите за легализация на свидетелство за съдимост и да ги избави от примките на измамниците.

Какво е симултанен устен превод?

Какво е симултанен устен превод? За какви събития е подходящ? Как ние можем да ви помогнем? Отговорите в новото ни видео от поредицата за устни преводи.

Как се превежда и легализира удостоверение за раждане от чужбина

Стъпките за превод и легализация на удостоверение за раждане, издадено в чужбина. Повече информация за този и други казуси, можете да намерите в нашия блог (БЛОГ -> НОВИНИ).

Как да изчисля цената за превод на диплома за средно образование?

В тази видео поредица Ви показваме как лесно да изчислите цената за превод на Диплома за средно образование. Не се колебайте да опитате чрез нашия онлайн калкулатор.

Как се легализира диплома за средно или висше образование

Искате да научите какви са стъпките за легализация на диплома за средно или висше образование? Този клип е от кампанията ни „Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията” и цели да повиши потребителските знания на клиентите за легализация на дипломи и да ги избави от примките на измамниците.

Как се легализират общински документи?

Искате да научите какви са стъпките за легализация на общински документи? Този клип е от кампанията ни "Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията" и цели да повиши потребителските знания на клиентите за легализация на общински документи и да ги избави от примките на измамниците.

Как да направите онлайн поръчка за превод и/или легализация

В тази видео поредица Ви показваме как бързо и лесно, без да излизате от дoма си да изчислите цената за превод и/или легализация на вашите докумети и как да направите онлайн поръчка в 10 стъпки за 2 мин.

Как се легализират документи, издадени в чужбина?

Искате да научите какви са стъпките за легализация на документи, издадени в чужбина? Този клип е от кампанията ни "Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията" и цели да повиши потребителските знания на клиентите за легализация на документи, издадени в чужбина и да ги избави от примките на измамниците.

Как да направя онлайн поръчка за превод и/или легализация?

Питате се как да направите поръчка за онлайн превод и/или легализация? В това видео ви показваме няколкото лесни и бързи стъпки, които да следвате, за да подадете своята поръчка за онлайн превод.