Клиентите за нас

Последно от блог

Facebook Страница

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече

С цел да подпомогнем и улесним развитието на Вашия бизнес и делови отношения, имаме удоволствието да Ви предложим бързи и ефикасни решения за Вашите нужди от преводачески услуги от и на 35 езика. С богатия си 13-годишен опит можем да Ви помогнем да утвърдите, надградите и развиете Вашия бизнес и да навлезете на нови пазари!


ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ ЗА ВАШ ПАРТНЬОР:


ОТДЕЛ ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

За Ваше удобство създадохме отдел „Корпоративни клиенти", който е специализиран в обслужването на юридически лица. От него можете да получите подробна информация за предоставяните от Агенция за преводи и легализация Arte.doc корпоративни услуги и отстъпки, както и безплатна оферта. За всички настоящи и потенциални клиенти предлагаме безплатни консултации, така че да можете да направите информиран избор.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ
Нашите услуги са на цени, съобразени с пазарните условия, като при обемни преводи предоставяме отстъпки, които са предмет на индивидуално договаряне.
Може да изпратите Вашето запитване ТУК.

КАЧЕСТВО
Предоставяме качествен превод съгласно европейския преводачески стандарт БДС EN 15038:2006 и притежаваме сертификация по ISO 9001:2008.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УСЛУГИ
Предлагаме писмен превод и легализация. Извършваме локализация на уебсайтове и софтуер, като можем да Ви предложим също редакцияпредпечатна подготовка и файлово форматиране. Осигуряваме различни видове устен превод на територията на България. Можем да приемем Вашата заявка и да върнем готовия превод по електронен път, като предлагаме възможността да заплатите за услугата онлайн.

ЕКИП ОТ ПРЕОФЕСИОНАЛИСТИ
Работим с 25 служители и над 250 преводачи, редактори и DTP специалисти на свободна практика. Избрани сме за официални доставчици на преводачески услуги за Европейската комисия, Центъра за преводи към органите на Европейския съюз, Министерски съвет на Република България и държавни органи и структури. Членуваме в Националната асоциация на преводаческите агенции в България (НАПА) и в European Language Industry Association (ELIA) и си партнираме с доставчици на лингвистични услуги от редица европейски страни.