Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Вие сте българска фирма, представителство на чуждестранна фирма или софтуерна компания, която има нужда от превод на документи, инструкции, сайт на различни езици. Вашите проблеми са свързани с неспазване на срокове, получаване на  недостатъчно качествен терминологичен превод. Имате притеснения относно запазване на предоставената информация, както и относно сигурността, че ключово важни документи няма да бъдат изгубени при предоставянето им за легализация.

Това, от което се нуждаете, е агенция за превод като нашата, която има изградени системи за работа, гарантиращи конфиденциалността и необходимото качество на превода. Има изграден подход за спазване на терминологията във вашата сфера и използва нови технологии за редуциране на цената при повторяем текст. Нуждата ви от спестяване на време е решена чрез възлагане на онлайн поръчка през сайта ни, както и за плащане без да е необходимо да спирате вашия работен процес. Цените ни са ясни и са обявени на сайта ни, с цел прозрачност и улеснение за клиента, така че вие да имате пълен контрол върху разходите си.


ОТДЕЛ ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

За Ваше удобство създадохме отдел „Корпоративни клиенти", който е специализиран в обслужването на юридически лица. От него можете да получите подробна информация за предоставяните от Агенция за преводи и легализация Arte.doc корпоративни услуги и отстъпки, както и безплатна оферта. За всички настоящи и потенциални клиенти предлагаме безплатни консултации, така че да можете да направите информиран избор.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ
5-те най-важни отговорности, които поемаме към клиентите си с които се отличаваме от останалите агенции:

   1.   Гарантираме спазването на договрените сроковете на изпълнение, като ви осигуряваме сигурност и спокойствие.
   2.   Помагаме Ви да получите качествен превод, като изберем правилния езиков преводач спазвайки специфичната терминология на превода.
   3.   Запазваме конфиденциалност на предоставената от Вас информация.
   4.   Безплатно предоставяме актуална информация за превод и легализация, съобразена със законовите разпоредби.
   5.   Имаме решение за всеки бюджет, защото Ви предлагаме различни пакети/опции за превод и легализация с различни срокове и ценови параметри според вашето желание.

Нашите услуги са на цени, съобразени с пазарните условия, като при обемни преводи предоставяме отстъпки, които са предмет на индивидуално договаряне.
Може да изпратите Вашето запитване ТУК.

КАЧЕСТВО
Предоставяме качествен превод съгласно европейския преводачески стандарт БДС EN ISO 17100:2015-05 и притежаваме сертификация по ISO 9001:2015.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УСЛУГИ
Предлагаме писмен превод и легализация. Извършваме локализация на уебсайтове и софтуер, като можем да Ви предложим също редакцияпредпечатна подготовка и файлово форматиране. Осигуряваме различни видове устен превод на територията на България. Можем да приемем Вашата заявка и да върнем готовия превод по електронен път, като предлагаме възможността да заплатите за услугата онлайн.

ЕКИП ОТ ПРЕОФЕСИОНАЛИСТИ
Работим с 25 служители и над 250 преводачи, редактори и DTP специалисти на свободна практика. Избрани сме за официални доставчици на преводачески услуги за Европейската комисия, Центъра за преводи към органите на Европейския съюз, Министерски съвет на Република България и държавни органи и структури. Членуваме в Националната асоциация на преводаческите агенции в България (НАПА) и в European Language Industry Association (ELIA) и си партнираме с доставчици на лингвистични услуги от редица европейски страни.