Серпакт и агенция за преводи Арте.ДокSEO агенция Serpact е един от лидерите за Search Engine Optimization услуги не само на българския пазар, но и на световно ниво. Екипът ни е съставен от експерти, с които през годините сме извършили стотици технически одити на сайтове в различни индустрии и с които продължаваме всеки ден да оптимизираме сайтовете на клиентите си в множество различни сфери.

Един от най-важните фактори за успех на всеки сайт е съдържанието в него, което да помага за увеличение на конверсиите/печалбите за клиентите ни. Затова при запитване за преводи на текстове за сайтове се обръщаме към агенция за преводи Арте.Док.

Доверяваме се ежемесечно на Арте.Док за преводите на периодично уеб съдържание от/на немски и румънски език. За нас е важно преводите не само да са точни, а да са и локализирани към таргет аудиторията на сайтовете, превеждайки по най-подходящия начин всички ключови думи и термини.


Преводачите и целият мениджърски екип на агенцията отговарят на изискванията ни за качество, гъвкавост, отлична комуникация и спазване на сроковете!


Никола Минков / Управител Сепарк ЕООД
25.05.2022 г.


Превод за сайтове - Серпакт - отзив за агенция за преводи Арте.Док

Последно от блог

Актуална информация