VEDA имоти и агенция за преводи Арте.ДокЕкипът на ВЕДА ИМОТИ благодарение на 25-годишния си опит, международна активност и световно признати сертификати, е подготвен да посрещне предизвикателствата във всички сфери на недвижимите имоти. 
В нашата фирма работим по иновативна структурирана система от 12 стъпки, с която се гарантира продажба на имот до 30 дни, на максимална цена, само с 2 дни огледи.
Работейки с изключително много международни клиенти, фирми и физически лица, за нас е от голямо значение да имаме доверен партньор както в езиковите преводи, така и при легализация на чужди документи.
Използваме преводаческите услуги на агенция Арте.Док, защото отговаря в най-голяма степен на изискванията ни за конфиденциалност, гъвкавост и е винаги в състояние да поеме и достави превода и легализацията на документи за нужния срок.

Извършените двуколонни преводи са направени от професионалисти, които освен езиково точен превод включват и локализиране на текстовете към клиентите ни от Европа, за да бъдат най-добре разбрани.
Преводите на предварителни договори за покупо-продажба, банкови гаранции, нотариални актове и други законови документи са на високо професионално ниво, чрез използваната от тях система на работа АРТЕ 5Е "Гарантиран качествен превод".

И в бъдеще ще работим с тях в сферата на преводаческите услуги, като доверен и сигурен партньор за постигане на по-високи бизнес цели.

Веда Имоти / 07.10.2021


ВЕДА имоти отзив за агенция за преводи Арте.Док

Последно от блог

Актуална информация