Преводи за земеделски бизнеси агробизнес агенция за преводи Арте.ДокРазвивате земеделски бизнес или вече сте успешен фермер? Търговец сте на трактори и земеделска техника и имате нужда от превод на технически текстове, свързани със земеделието? Вносител сте или производител на торове и семена, но искате да развивате международната си дейност по-успешно?

Ние може да ви помогнем, чрез нашите преводачески услуги. Вашите интернет страници, каталози, ръководства и етикети в областта на земеделието могат да бъдат преведени качествено и разбираемо за местния пазар, защото освен превод предлагаме и локализация на текстовете за страната, за която са предназначени.

Тази статия е полезна за агрофирми, производители, преработвателни предприятия в агросектора, търговци на селскостопанска техника, мениджъри и експерти във фирми за торове и семена и за всеки, който се занимава със земеделска продукция.

Агробизнесът малко или много е свикнал да работи в условия на непредвидени ситуации, особено като се вземе предвид природният фактор и бързо променящата се среда.
Но всяка промяна създава както рискове, така и възможности. Какви са те за агросектора?
Земеделските производители могат да се възползват от новопоявилите се тенденции в онлайн търговията. Предвид непрекъснато растящия брой на онлайн покупки и бързоразвиващата се онлайн търговия, агробизнесите започнаха бързо да пренасочват целите си в дългосрочен план.

Хранителните продукти са с най-висок процент на покупко-оборот, от първа необходимост са за всяко домакинство и голяма част от тях застъпват пазара сезонно, т.е. продават се бързо. Ето защо разрастването в онлайн среда, както и възможността за международно предлагане не бива да се пропуска.

В усилието ви да достигнете нови международни пазари нашата агенция може да ви съдейства като качествено и в срок преведе и локализира вашите интернет страници, каталози, ръководства, сертификати и фирмени документи.

Безплатна консултация на тел.: 0896 731 605. 



Кога ще ви бъдат необходими преводачески услуги за агробизнеса?


Предизвикателствата пред земеделските производители, особено пред по-малките стопанства, са изключително много и непрекъснато променящата се среда изисква те да имат надеждни партньори.
При посещенията ви на международни изложения, фермерски пазари, както и при онлайн представяне на вашия бизнес възниква необходимостта и от надежден партньор в областта на преводите.

Независимо дали произвеждате зърно, отглеждате овце или сте засадили био лавандула, за да излезете на световния пазар ще ви бъде нужен превод при:
  1. Международни изложения/фермерски пазари;
  2. Колаборация с чуждестранни партньори/покупко-продажба;
  3. Бизнес срещи с чуждестранни фермери;
  4. Преводи на продуктови етикети;
  5. Преводи на ръководства за селскостопанска техника;
  6. Преводи на сертификати за качество/информационни листове за безопасност, и много други;

Важно! Ако имате разработен корпоративен сайт, можете да прочетете статията ни за превод за E-commerce тук.


Какъв вид услуга/превод да изберете?


Видът на превода, който ще изберете, зависи от вашите бизнес потребности.
  • Писмен превод – фирмената ви документация подлежи на писмен превод, както и на легализация при необходимост. Също така писмен превод се извършва и на корпоративен сайт, презентационни материали, сертификати за качество, продуктови описания допълващи и други.
  • Устен симултанен превод – при международни мероприятия, бизнес конференции с представители от различни държави и др. (повече за симултанен превод можете да прочетете в статията за симултанен превод тук)
  • Устен консекутивен превод– при бизнес срещи, представителни изложения, фермерски събори и др. (повече за консекутивен превод можете да прочетете в статията за консекутивен превод тук)

Безплатна консултация на тел.: 0896 731 605. 


Как ние можем да ви помогнем?
Ето и част от услугите ни, които ще улеснят вашия бизнес:

  • Постоянна връзка с личен експерт-консултант по преводи – по телефон, имейл или онлайн чат.
  • Предоставяне на висококачествена услуга на конкурентна цена*.
  • Преводачите, с които работим са квалифицирани в различни области: независимо дали продавате козе мляко или сте производител на мед, нашите професионалисти ще се справят със спецификата на вашия агробизнес.
  • Конкретен срок за изпълнение – знаем, че времето ви е ценно, затова винаги сме точни при предаването на готовия преведен материал.
  • Сигурност на подадената от вас информация – конфиденциалността на информацията на нашите клиенти е на водещо място сред фирмените ни приоритети.
  • Удобно за вас плащане – интегрирана система за заплащане през корпоративния ни сайт, по банков път, превод през PayPal или на място в офисите ни.

Опитът и знанията, които сме придобили от над 20-годишната си практика ни позволяват да бъдем сигурни в нашите възможности и способности. Екипът ни, съставен от доказани професионалисти, може да ви гарантира качество на извършваната преводаческа услуга и стабилен корпоративен партньор за постигането на вашите цели.

*Попитайте наш експерт-консултант за изготвянето на преференциална ценова оферта, базирана на вида на необходимата ви услуга и очаквания обем на текста.
Колкото повече превеждаме, на толкова по-ниска цена заплащате!


Предимствата на нашата компания са:
  1. Изготвяне на индивидуален договор, при подаване на всяка поръчка (онлайн, по имейл или на място в офисите ни), с включени всички нейни параметри – приблизителен обем, цена, срок (ден и час), особености, специални изисквания от клиента, изписване на имена на езика за превод (ако е необходимо). Това намалява до минимум възможността за грешка!
  2. Избор между различни пакети на услугите ни, подходящи за всеки бюджет.
  3. Опит на европейско ниво – над 10 години агенцията ни е сред водещите компании, предоставящи преводи на тема „Земеделие и производство“ за Европейската комисия.
  4. Удобна онлайн поръчка – можете да изпращате текстовете си за превод през разработената ни система за онлайн подаване на поръчки за превод и/или легализация.

Можете да разчитате на нашата подкрепа като получавате безплатна консултация за всеки ваш казус.



Ако имате неяснота каква услуга ви трябва за развитието на вашия бизнес или ви предстои представяне на международно бизнес събитие може да се свържете с нас на тел.: 0896 731 605 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


* Повече информация за казуси, свързани с превод и легализация, можете да прочетете в нашия блог с полезни статии тук
* Информативните ни видеа, свързани с преводи и легализация, можете да гледате в нашите видео съвети тук.
* Успешни истории с постигнати резултати за нашите клиенти, можете да прочетете тук.
* Ако искате да получавате винаги актуална и полезна информация, можете да се запишете за нашия имейл бюлетин тук и след 
регистрация ще получите безплатен материал за процеса легализация, с който ще спестите време и усилия.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация