Клиентите за нас

Последно от блог

Facebook Страница

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече

Как да направите онлайн поръчка за превод и/или легализация

В тази видео поредица Ви показваме как бързо и лесно, без да излизате от дoма си да изчислите цената за превод и/или легализация на вашите докумети и как да направите онлайн поръчка в 10 стъпки за 2 мин.

Как се изчислява цената за превод и легализация на удостоверение за раждане

В тази поредица от видеа ви показваме как лесно и бързо да пресметнете цената за превод и легализация на документ - Удостоверение за раждане, чрез онлайн калкулатора в нашия фирмен сайт

Как да изчисля цената за превод на диплома за средно образование?

В тази видео поредица Ви показваме как лесно да изчислите цената за превод на Диплома за средно образование. Не се колебайте да опитате чрез нашия онлайн калкулатор.

Как се легализира диплома за средно или висше образование

Искате да научите какви са стъпките за легализация на диплома за средно или висше образование? Този клип е от кампанията ни „Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията” и цели да повиши потребителските знания на клиентите за легализация на дипломи и да ги избави от примките на измамниците.

Как се легализират общински документи?

Искате да научите какви са стъпките за легализация на общински документи? Този клип е от кампанията ни "Как да не се изгубим в света на преводите и легализацията" и цели да повиши потребителските знания на клиентите за легализация на общински документи и да ги избави от примките на измамниците.