За следене на точния брой потвърдени случаи и къде в България се намират те, както и за техния статус, можете да посетите новосъздаден специализиран сайт. Разработеното за България приложение следва утвърдения модел на създаденият дашборд в университета "Джон Хопкис", който позволява проследяването на разпространението на вируса в световен мащаб.

Само преди два дни беше създадено и пуснато онлайн специализирано ГИС (Географска информационна система) приложение за следене на информацията за разпространението на COVID-19 в страната. Сайтът е изграден от софтуеърната компания ЕСРИ България, с база в София.

Въпреки извънредната обстановка за българското население и за българския бизнес, ние от агенция за преводи Арте.Док продължаваме да извършваме преводи и работим изцяло пренасяйки бизнеса си онлайн.
Как да си осигурите безопасна преводна услуга в 3 лесни стъпки може да прочетете в статията ни "Преводи на безопасен клик разстояние".

За да осигурим безопасността на нашите клиенти, предлагаме възможността за онлайн поръчка на превод и/или легализация, както и заплащане чрез картово плащане и куриерска доставка за получаване на готовия превод.

Наша цел е да държим клиентите си информирани и да напомним за това, че социалната дистанция е възможна, без това да повлиява негативно на работата и изпълняването на задълженията ни.

За актуална информация, свържете се с нас на тел. 0896 731 605 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация