Клиентите за нас

Последно от блог

Facebook Страница

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Хартата призовава колкото може повече представители на българския бизнес да споделят чрез реален принос отговорността за намаляване на негативните ефекти от климатичните промени, работейки за повишаване на енергийната си ефективност, да увеличават своя дял от енергия от възобновяеми източници и да използват своя научноизследователски и развоен потенциал.
Конкретните стъпки, чрез които може да се постигне голямата крачка към едно по-спокойно и сигурно бъдеще, са описани в хартата, която ще бъде публикувана в специалната секция „Зеленият кръг" на уебсайта на сп. „Мениджър".

Участниците във форума призоваха всички компании, които вече са членове на инициативата „Зеленият кръг", родила се след първия екофорум, организиран от списание „Мениджър" и GLOBUL, да подкрепят Хартата. Към нея могат да се присъединят и компании, които все още не са членове на инициативата.

До 5 август тази година документът е отворен за мнения, препоръки и допълнения, които всеки представител на отговорния към природата бизнес у нас, както и всеки българин, съпричастен към темата за устойчиво развитие, може да изпрати на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

„Сигурни сме, че предложените в документа ангажименти ще провокират формулирането на нови ценни идеи не само сред бизнеса, а и сред гражданското общество, тъй като темата за екологията вълнува все по-голяма част от населението", бяха заключителните думи на организаторите.
Публикувана на 05 Юли 2012 Създадена на 07 Август 2017 Посещения: 3407